Klasifikácia
 

Pokyny pre popredajný servis

Date:2023-08-18

Vážení zákazníci:

Všimli sme si, že na trhu existuje niekoľko bezohľadných obchodníkov, ktorí predávajú falošné a nekvalitné výrobky zo strojov Cixing. Tieto falošné a nekvalitné stroje môžu spotrebiteľov zavádzať. Dokonca prinášajú spotrebiteľom vážne problémy s používaním a potenciálne bezpečnostné riziká. Dajte si pozor na lacné stroje a na nákup si zvoľte oficiálne certifikovaný bežný predajný kanál.



Ningbo Cixing Co., Ltd vždy prikladala veľký význam kvalite produktov a skúsenostiam používateľov. Vyrábame a vyrábame v prísnom súlade s národnými normami kvality a priemyselnými normami, čím zaisťujeme, že naše produkty sú na vedúcej pozícii z hľadiska výkonu a kvality. Zároveň spoločnosť Cixing investuje veľa energie a zdrojov do popredajného servisu, aby ste si po kúpe mohli užiť lepší zážitok.


Týmto pripomíname našim zákazníkom, aby si dávali pozor na produkty strojov Cixing s abnormálne nízkymi cenami. Tieto falošné a nekvalitné produkty sa veľmi líšia od originálnych produktov, pokiaľ ide o výkon, kvalitu a popredajný servis. Preto si pri nákupe produktov strojov Cixing musíte vybrať oficiálny predajný kanál Cixing v Číne a kúpiť originálne produkty so zaručenou kvalitou.



Ak zákazníci potrebujú popredajný servis, určite sa obráťte na predajcu Cixing, ktorý vám priamo predáva stroj, aby ste sa informovali o oprave stroja, školení stroja a nákupe príslušenstva k stroju.


Nakoniec si vážte každého zákazníka, ktorý dôveruje a podporuje Cixing, my vás budeme sprevádzať celou cestou s vysoko kvalitnými produktmi a službami. Nech je každé šťastie s vami.