Klasifikácia
 

Cixing dosiahol vedúce postavenie v tomto odvetví

Date:2024-04-01

CixingPočítačom riadené ploché pletacie strojedokončiť automatizovaný proces tkania od priadze až po hotové pleteniny, uspokojujúce potreby zákazkovej aj hromadnej výroby, slúžiace ako primárne výrobné zariadenie pre pleteniny. Plnoautomatické počítačom riadené ploché pletacie stroje slúžia ako inteligentné alternatívy k tradičnej výrobe pleteného tovaru, pričom nielen znižujú náklady na pracovnú silu a zvyšujú efektivitu, ale tiež zvyšujú hodnotu produktu a dosahujú nulové emisie znečistenia, čo z nich robí prirodzenú voľbu pre priemyselnú modernizáciu.


Ningbo Cixing Co., Ltd. je vedúcou spoločnosťou v oblasti pletacích strojov s pozoruhodnými úspechmi. Špecializuje sa na výskum, vývoj, výrobu a predaj počítačového plochého pletacieho stroja s cieľom zvýšiť úroveň pletacích strojov v Číne, podporiť vývoj technológie pletenia a modernizovať priemysel.



Vedený filozofiou neustálej inovácie, Cixing neustále vedie rozvoj priemyslu. Zároveň sa naďalej sústreďujte na oblasť oPočítačom riadené ploché pletacie stroje, zvýšenie investícií do technológie a zlepšenie kvality a výkonu produktov. Okrem toho neustále posilňovať medzinárodnú spoluprácu, rozširovať zámorské trhy a prispievať ku globálnemu pokroku v čínskom priemysle pletacích strojov.


Manažér marketingového oddelenia spoločnosti vysvetľuje, že produkty spoločnosti Cixing využívajú digitálnu technológiu na dosiahnutie rôznych funkcií pletenia, ako je vkladanie, prenášanie, pokovovanie, vykladanie, žakár, vyšívanie a iné funkcie tkania vzorov. Tieto stroje sú schopné tkať rôzne pletené látky a vzory, vhodné na výrobu pletenín, šálov, čiapok a odevných doplnkov s použitím materiálov ako hodváb, satén, syntetické vlákna, vlna, akryl, zmesové priadze atď.


Plne automatické modely HP, NOVÉ HP, STG a CXPočítačom riadené ploché pletacie strojesa celosvetovo dobre predávali. Okrem toho, nezávisle vyvinuté nové, čisto automatické, počítačom riadené ploché pletacie stroje spoločnosti (ako STG-W, STG-X atď.) neustále dozrievajú, čím sa zvyšuje dynamika výroby pletených výrobkov a rozvoja textilného priemyslu.


Cixing úplnePočítačom riadené ploché pletacie stroje, poháňané neustálymi technologickými inováciami a vynikajúcou kvalitou produktov, sa rýchlo vyvinuli a dosiahli vedúce postavenie, čím výrazne podporujú zlepšenie schopností tradičných pletacích podnikov. Zároveň ponúkajú širokému spektru zákazníkov možnosti nákupu špičkovej pletacej techniky.


V budúcnosti budú rozvojové plány spoločnosti Cixing zahŕňať ďalšie rozširovanie výrobného rozsahu, optimalizáciu štruktúry produktov, zlepšenie schopností technologických inovácií, posilnenie budovania značky a dosiahnutie udržateľnejšieho a stabilnejšieho rastu. Zostať oddaní našim pôvodným ambíciám, napredovať, snažiť sa stať sa vedúcou spoločnosťou v tomto odvetví a poskytovať zákazníkom produkty a služby vyššej kvality, čím viac prispievame k rozvoju odvetvia.